På väldigt kort tid blev Enoteca en av Enköpings populäraste restauranger!
· Kvalitet och schyssta råvaror är viktigt! Vi gör allting som man ska göra det, säger delägaren Daniel Di Grazia.
För snart två år sedan öppnade far och son Di Grazia, Daniel och Rocco krogen “Enoteca” på Rådhusbacken som snabbt skulle bli en av Enköpings populäraste restauranger.
Mycket har hänt på kort tid men idéer flödar och utvecklingen fortsätter.
· Nu vill vi fokusera mer på lunchmaten, det finns utrymmen att fylla, säger Daniel.
Han sitter i Godmorgonsoffan tillsammans med sonen och den andre delägaren Rocco Di Grazia.
Nu vill de att fler ska få ta del av deras mat och kultur.
· Vi på Enoteca vill att det italienska köket ska uppmärksammas mer i Enköping. Speciellt det Neapolitanska köket som vi satsar på, säger Daniel.
Vad är det mest spännande som hänt/händer med företaget just nu?
· Just nu håller vi på att utöka menyn, med bl.a. pasta & andra italienska rätter. Vi ska fokusera lite mer på lunchen och ska försöka erbjuda en bredare meny.
Hur ser företagets utveckling ut de senaste åren?
· Enoteca har bara funnits i snart två år men haft stor framgång från start. Vi satsar på en inglasad terrass inför framtiden, säger Daniel.
Vad är nyckeln till företagets framgångar?
· Nyckeln är att Enoteca står för schyssta råvaror, Vi gör allting som man ska göra det.
Säg något nästan ingen vet om företaget/verksamheten?
· Vi specialiserar oss på viner, närmare 100 stycken unika vinsorter, säger Daniel.
Redaktör: Nikolina Larson