Nya VD: N Filip tar över och utvecklingen fortsätter för Vidilab!

Vi på Vidilab har en genuin önskan att bidra till bättre djurhälsa i Sverige, säger Filip.

Vidilab som grundades 2002 har under åren utvecklats hastigt och nått kundbaser över hela Sverige! Filip och Bitte Ljungström kommer till Godmorgonsoffan med en imponerande historia och spännande framtid för Vidilab.

Vad är det mest spännande som hänt/händer med företaget just nu?

Från nya foderanalyser som mineralanalyser till införandet av PCR-tester. Målet med utvecklingen är att erbjuda snabbare och säkrare resultat till kunderna, säger Filip.

Hur ser företagets utveckling ut de senaste åren?

Utvecklingen och kundbasen hos Vidilab expanderade under Covid-19 då fler skaffade husdjur. Det ledde till fler kunder vilket är positivt. Kollamasken som är ett provtagningskit där kunden själv utför provtagningen och sedan skickar in till labbet för analys blev mycket efterfrågat. Kollamasken säljs bland annat i Vidilabs egen webbshop.

Vad är nyckeln till företagets framgångar?

Vi på Vidilab har en genuin önskan att bidra till bättre djurhälsa i Sverige. Den motivationen bidrar också till utveckling och framgång.

Vad hoppas ni på i den närmaste framtiden?

Vi vill etablera oss mer på fodermarknaden och utveckla fler PCR-analyser. Det resulterar i ännu säkrare och snabbare svar till våra kunder.

Säg något nästan ingen vet om företaget/verksamheten?

Under bara 2023 har Vidilab genomfört över 120 000 analyser! Det är nog ganska många fler än många skulle tro, säger Filip.

Redaktör: Nikolina Larson