Skriver detta med stor ödmjukhet inför vad vi har skapat och lyckats med. Godmorgon Enköping ses numera som en stabil och trygg plattform för den som vill nätverka i Enköping. Bakom detta ligger 15 års hårt arbete, fantastiska partners och en vilja att ständigt leverera en produkt som andas kvalitet och trygghet. Att förändra något som fungerar väldigt bra är läskigt, den känslan har vi brottats med i många år, jag och Niclas. Vågar vi ta betalt – tänk om ingen kommer. Är folk färdiga med oss nu, eller kör vi ett år till osv.

Nu står jag inför den största och läskigaste förändringen jag kan tänka mig. Niclas, min partner in crime gör sin sista frukost. Vi kommer såklart uppmärksamma detta extra mycket när vi ses på Kompassen den 8 maj (gå in och anmäl dig om du inte gjort det).

På kvällen har vi bestämt oss för att ha ett AW som vi kallar Godmorgon Enköping ”Efterfesten”.

Mer om detta kommer.

Till min stora lycka har jag haft förmånen att ha rekryterat en minst sagt värdig efterträdare nämligen Therése Knutsson! Jag är så tacksam för att just du tackade ja, det kommer att bli hur bra som helst och du har mitt absoluta fulla förtroende. De flesta av oss känner till Therése från till exempel Återsken och andra framträdanden där du briljerat med att vara just du. Varmt välkommen!

Denna förändring ger programmet möjlighet att ta lite nya vägar, våga lite mer, skruva och förfina.
Ser nyfiket fram emot framtiden!

 

 Tack för ordet

Theresa Di Grazia
Godmorgon Enköping