De senaste åren har Event City visat styrka och omvandlat sig efter pandemins påverkan på marknaden. Med en långsiktig strategi fokuserar de även sedan många år tillbaka på att vinna och bygga stadiga grunder för långsiktiga avtal. Nu siktar dom på att jobba mer i Enköping på hemmaplan.

– Vi vill att Enköpingsföretagare ska känna till den 25-åriga erfarenhet och kompetens vi besitter och att den finns på hemmaplan, säger Vd:n och ägaren Nisse Bielfeld.

Event City ställer sig som en totalleverantör som sträcker sig från festarrangemang till konferenser till festivalliknande evenemang på uppdrag av kommuner och statsägda bolag. De betonar vikten av att utnyttja den kompetens som finns lokalt och erbjuder en helhetslösning där de tar hand om allt från start till mål. I deras egna ord: ”Inget är för litet, inget är för stort.”

Som ny huvudpartner till Godmorgon Enköping är de soffgäster under nästa frukostmöte. Nisse Bielfeld och Magnus Midelf kommer att sitta i Godmorgonsoffan.

Vad är det mest spännande som hänt/händer med företaget just nu?

– De senaste åren har vi på Event City visat styrka och omvandlat oss efter pandemins påverkan på marknaden. Med en långsiktig strategi fokuserar vi på att vinna och bygga stadiga grunder för långsiktiga avtal. Att delta i offentliga upphandlingar och skriva privata avtal, inklusive utvecklingen av hybridlösningar, säger Nisse.

Hur ser företagets utveckling ut de senaste åren?

– Pandemin visade på styrkan i vårt koncept, kanske mer än vad vi själva trodde innan.

– Vi klarade oss utan större problem och styrde om efter marknaden. Utvecklingen fortsätter hela tiden och vi anpassar oss alltid efter omvärldens förändringar.

Vad är nyckeln till företagets framgångar?

Definitivt flexibiliteten och bredden på verksamheten. Vi på Event City anpassar oss alltid till vad våra uppdragsgivare behöver. Vi anpassar oss efter omvärlden vilket har varit avgörande för Event Citys framgångar. Under mer än 25 år har vi styrt “skeppet” genom IT-bubblor, finanskriser, hög & lågkonjunkturer, etc.

Vad hoppas ni på i den närmaste framtiden?

– Fortsätta jobba långsiktigt och utveckla längre samarbeten. Även fortsätta utvecklas trotts att vi hållit på så länge. Att nätverka och hjälpa varandra lokalt, nationellt och i världen är något vi på Event City vill göra! Vi hoppas kunna sprida det budskapet.

Säg något nästan ingen vet om företaget/verksamheten?

Vi producerar regelbundet tämligen stora evenemang åt våra uppdragsgivare, större än många Enköpingsbor vet om, säger Nisse.

Redaktör: Nikolina Larson