Väg & Akademi Sverige AB är ett nystartat bolag som fokuserar på trafiksäkerhet i samband med arbete på vägar och byggarbetsplatser samt säkerhet kring evenemang. Bolaget har specialiserat sig på att erbjuda helhetslösningar för att skapa en trygg och effektiv arbetsmiljö.  

En viktig del av deras verksamhet är att skapa trafikanordningsplaner och ritningar för att säkerställa att allt är på plats och fungerar optimalt.  

– Det handlar inte bara om trafiksäkerhet utan också om att skapa en smidig och välfungerande arbetsmiljö, säger Robin. 

Väg & Akademi Sverige AB erbjuder en komplett helhetslösning som inkluderar skyltar, inhägnader och även hantering av evenemang. 

– Vi är service och en resurs för kunderna, säger Tobias.  

Målet med medverkan i Godmorgon Enköping?  

– Väg & Akademi Sverige AB deltar i Godmorgon Enköping med ambitionen att lära känna Enköping och skapa starka nätverk, säger Tobias. Bolaget betonar vikten av att vara en servicepartner som inte bara levererar tjänster utan också bygger långsiktiga relationer till kunder och samarbetspartners.  

“Vi är service”: En resurs för kunden 

Väg & Akademi Sverige AB står för att vara en resurs för sina kunder och levererar inte bara kravställda utbildningar utan välutbildade professionella som är redo att möta kundens behov. Detta är något som bolaget betonar och strävar efter både i Enköping och Bålsta just nu. 

Vad är nyckeln till företagets framgångar? 

– Nyckeln till framgång är att leverera en kvalitet som matchar, växa i ett tempo som tillåter att våra kunder vårdas och att leverera långsiktighet och hållbarhet, säger Tobias och Robin.  

Vad hoppas ni på i den närmaste framtiden? 

– Vi hoppas på bättre tillväxt för alla bolag i Sverige och ser en möjlighet att gasa ur konjunkturen genom ökat samarbete och ömsesidig hjälp mellan företag, säger Tobias.  

Säg något nästan ingen vet om företaget/verksamheten? 

– Väg & Akademi Sverige AB är väldigt barnvänliga och engagerade inom idrott. Vi sänder en viktig signal genom att prioritera att synas på många barns ryggar snarare än på stora sportstjärnors, säger Tobias. Detta vittnar om deras engagemang för välmående barn och ungdomar. 

Säkerhet och utbildning  

Väg & Akademi Sverige AB erbjuder ett brett utbud av utbildningar inom arbete på väg och byggbranschen för att säkerställa trygga och kompetenta arbetsplatser. Exempel på våra utbildningar inkluderar BAM, (BAS-P/BAS-U), Lift/Fallskydd, EBR/ESA, Entreprenadjuridik, Ritningsläsning för markentreprenad, Brandfarliga heta arbeten, Säkra lyft, Högspänning, Lågspänning, ADR, och YKB. 

– Våra erfarna instruktörer kan genomföra dessa utbildningar antingen hos er eller på en särskild plats, för att passa era behov och öka tillgängligheten. Som en service till våra kunder strävar vi efter att tillhandahålla högkvalitativa och specialiserade utbildningar inom el, entreprenad och byggbranschen, med målet att skapa en säkrare och mer kunnig arbetsstyrka, säger Tobias.  

Redaktör: Nikolina Larson