Godmorgon Enköping drar igång årets Enköpingsmässa. Fredagen den 15 september tar programledaren Niclas Buskenström emot sina gäster i Godmorgonsoffan.

Allt är precis som vanligt – men ändå inte.

Enköpingsmässans första dag riktar sig till företag. Så passande då att Enköpings största och mest långvariga affärsnätverk, Godmorgon Enköping, finns där.

Den här gången lämnar vi vår vanliga mötesplats Kompassen och ses inne på Enköpingsmässan. Tiderna är de vanliga, öppet 6.45-8.45, programstart 7.30.

Vilka gästerna är presenteras här på Godmorgon Enköpings webbplats.

– Jätteroligt att vi kan samarbeta, säger Magdalena Wennertorp Strand, som arrangerar Enköpingsmässan för andra året.

– Vi är ett nätverk för företagare, vi ska så klart finnas där företagen finns, därför känns det väldigt bra att ha höstens första träff på Enköpingsmässan, säger Theresa Di Grazia, som driver God morgon Enköping sedan 15 år.

Programledaren Niclas Buskenström har varit med lika länge.

Ingen har så stor erfarenhet av att lyfta fram det spännande och intressanta hos gäster i soffan som Niclas.

– Jag tror att morgonen på Enköpingsmässan kommer bli något man minns, roliga och speciella gäster och en bra mix, säger han.

Godmorgon Enköping är ett affärsnätverk som är helt riktat till Enköping och företagen där. Åtta månader om året har vi från 100 gäster och uppåt.

Vill du synas på ett eller annat vis, kontakta Theresa Di Grazia (072 1793936) som kan ge förslag på hur ni som företagare kan få ut så mycket som möjligt till den kostnadsnivå som passar er.