Zmart Webb & Reklam är en lokal webb- och reklambyrå i Enköping som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom webb, grafisk design, e-handel, reklam och trycksaker. Byrån grundades 2020 av Pelle Sundqvist och Fredrik Pilegård och har sedan dess vuxit till att bli en viktig aktör i det lokala näringslivet.

Den 9 oktober kommer den kreativa projektledaren Niclas Buskenström från Zmart att gästa Godmorgonsoffan.

– Zmart är resultatet av att de tidigare konkurrenterna Fredrik och Pelle slog ihop sina verksamheter. Pelle fokuserade mest på webb, medan Fredrik arbetade mycket med grafisk design. Tillsammans har dom kunnat samla sina styrkor och skapat en byrå som täcker hela spektrumet av webb- och reklamtjänster, säger Niclas Buskenström.

Lokalt engagemang och kreativa lösningar
Sedan starten har Zmart Webb & Reklam fortsatt att växa, både i sin kundkrets och sitt tjänsteutbud. För ett och ett halvt år sedan anställdes Niclas Buskenström som kreativ projektledare, och han har snabbt blivit en viktig del av teamet.

– Jag är ofta förknippad med att stå på scen och underhålla, men min kreativa sida har alltid varit en stor del av mig. Som kreativ projektledare på Zmart får jag möjlighet att använda den fullt ut, berättar Niclas.

Pelle tillägger med ett leende:

– När vi hörde att Niclas var tillgänglig, tog vi chansen direkt. Vi visste att han skulle passa perfekt in i vårt team.

Zmart och det lokala näringslivet
Zmart Webb & Reklam är mediapartner för många lokala projekt i Enköping och bidrar aktivt till det lokala näringslivets tillväxt. Byrån tar ofta fram helhetslösningar för sina kunder, från webb och trycksaker till grafisk profil och kommunikation.

– Det är viktigt för oss att stödja det lokala näringslivet och vara med och skapa tillväxt i Enköping. Vi vill vara en del av den utvecklingen och bidra med våra kreativa lösningar, säger Niclas.

Rebranding och framtidsplaner
Just nu befinner sig Zmart i startgroparna för en omprofilering.

– Vi har vuxit snabbt och känner att det är dags att bli ännu tydligare med vilka vi är och vad vi erbjuder. Många vet kanske inte allt vi kan hjälpa till med, och det vill vi ändra på, säger Niclas.

Han förklarar att Zmart Webb & Reklam har kompetensen att jobba med alla typer av digitala kanaler och att de, tack vare sitt stora nätverk, kan erbjuda ett komplett utbud av tjänster.

– Vi vill vara en kreativ hubb för våra kunder. Oavsett vad de behöver hjälp med, kan vi med stor sannolikhet leverera. Dessutom är det viktigt för oss att våra kunder både blir nöjda och att deras budgetar hålls inom rimliga gränser, avslutar Niclas.